Få mest ud af jeres webshop integration

PIM står for Product Information Manager og bruges til at nedbringe time-to-market ved integrationen til et økonomisystem. Ved at lave en webshop PIM integration sikres datakvaliteten og den gode kundeoplevelse, da alt data omkring jeres produkter kommer fra et samlet sted. I får et samlet overblik over jeres data, og det vil samtidig være nemt at sende data videre ud i forskellige kanaler. En webshop PIM integration minimerer fejl og gør kommunikationen mellem webshop og økonomistyringen effektiv og enkel.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Få mest ud af jeres
webshop integration

Hvornår bruger
man PIM?

Hvornår bruger man PIM?

Der er mange fordele ved en webshop PIM integration, da I får et stærkt værktøj til at håndtere produktdata. Dette kan give jer en potentiel større omsætning, da det er muligt at øge kundetilfredsheden med et hurtigt og fuldt opdateret system. Vi kan rådgive jer om hvordan I får mest udbytte ud af at arbejde med integrationerne samt hjælper jer til at implementere et PIM system.


Bestil uforpligtende tilbud

PIM integration letter processerne

Vi kan hjælpe jer med at komme hurtigt i mål, ved at lægge planer for tilførslen af produktdata, berigelsen af data og den efterfølgende distribution af data.  Det giver jer bedre styr på organiseringen og processer for jeres arbejde med produktdata, hvilket vil øge jeres konkurrenceevne på markedet.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

PIM integration
letter processerne

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?