Spar tid på administration

Med en webshop integration mellem jeres hjemmeside og jeres økonomisystem, behøver I kun at vedligeholde data ét sted. Har I en B2B-webshop, er der en stor fordel i, at alle priser og rabatsatser opdateres live i webshoppen. Når en kunde lægger varer i kurven, beregnes prisen på baggrund af de specialaftaler og rabatter, der er oprettet i ERP-systemet. En ERP integration mellem webshop og økonomisystem foregår fra økonomisystemet og indebærer, at produkter, varer, lagerstatus, m.m. ikke skal oprettes og vedligeholdes andre steder ind i økonomisystemet. Alle vores løsninger kan ERP integreres så der skabes den bedste synergi med den allerede eksisterende forretning.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Spar tid på
administration

Kortlægger processer
og systemer

Kortlægger processer og systemer

Som virksomhed har I sikkert et kompleks system og processer. Vi kortlægger jeres nuværende processer og systemer for at identificere optimeringsmulighederne. Ud fra resultaterne af dette skaber vi en løsning, der trækker data ind og ud af de forskellige systemer, så alle processer kører optimalt.

Vi har mange års erfaring med integrationer til diverse ERP systemer. Eksempler på systemer vi har arbejdet med:

  • Microsoft Dynamics
  • E-Conomic
  • Microsoft Navision
  • Billys Billing
  • Dinero

Bestil uforpligtende tilbud

ERP Integration er en god investering

En integration mellem jeres webshop og jeres økonomisystem er en god investering, der hurtigt tjener sig selv ind, fordi det er muligt at opnå store besparelser på administration og ordrehåndtering. Der er store forretningsmæssige fordele ved at digitalisere jeres virksomhed. Med en ERP integration til jeres webshop vil der bygges bro mellem jeres økonomisystem og jeres webshop. På denne måde digitaliserer og effektiviserer vi jeres processer omkring håndtering af varer, kunder, og ordre. Processerne vil blive mere ensartet og I vil opleve langt færre fejl og således et mere velfungerende og automatisk handelsflow.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

ERP Integration er en
god investering

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?