Få optimal udbytte af jeres forretning

Når jeres webshop vokser, vil der opstå flere processer, der skal løses manuelt, såsom håndtering af produkter, lagerstatus eller fakturering og generel økonomi. Alt sammen processer der er tidskrævende og omfattende. Hvis I skal have det optimale ud af jeres online forretning, skal alle bagvedliggende processer fungere optimalt. I langt de fleste tilfælde vil en digitalisering og automatisering af jeres processer være ideelt. Ved at skabe kommunikation mellem jeres kernesystemer og webshoppen, kan mange af de løbende processer og rapporter ske automatisk.
Simple Solution leverer en webshop integration, der performer ud fra opsatte forretningsmæssige mål.
Alle vores løsninger kan ERP integreres for at skabe den bedste synergi med den allerede eksisterende forretning.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Få optimal udbytte
af jeres forretning

Fordele ved en
webshop integration

Fordele ved en webshop integration

Ved at opbygge en integration mellem webshop og økonomisystemet er det muligt at reducere arbejdsbyrden i processen omkring ordrebehandling. Der er mange funktioner i en webshop integration, der letter arbejdsbyrden. I webshoppen er det bl.a. muligt at oprette og opdatere produkter, opdatere lagerstatus, kundeinformation og logins, bogføring af ordre og faktura, ordrehistorik bag kundelogin og genbestillingsfunktioner.


Bestil uforpligtende tilbud

Integration mellem webshop og fragtløsning

Det er muligt at opbygge en integration mellem webshoppen og fragtløsningen, så brugeren får mulighed for at vælge pakkeshop/afhentningssted. Dette øger brugervenligheden, da det letter afhentningsprocessen for kunden. Desuden kan en webshop integration gøre det muligt automatisk at købe og printe labels og returlabels, hvilket alt sammen er med til at gøre webshoppen lettere at handle med, og derfor mere attraktiv for kunderne.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Integration mellem
webshop og fragtløsning

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?