Hvorfor vælge en B2C webshop?

Ønsker I at sælge jeres produkt online? Vi tilbyder jer en optimal B2C webshop, der tager højde for alle de nødvendige funktion. Det stærke Joomla CMS gør det muligt at udvikle og tilføje moduler og plugins, der gør os i stand til at opsætte en B2C webshop der passer til netop jeres forretning. Salg er det overordnede formål med jeres webshop og vi har derfor altid særligt fokus på at udarbejde en salgsvenlig webshop, hvor jeres kunder let og brugervenligt kan foretage de ønskede køb. Ved at undersøge jeres målgruppes adfærd kan vi, i samarbejde med jer, udarbejde den optimale webshop til netop jeres forretning og koncept.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Spar tid og ressourcer med en webshop

Vi udvikler webshops i Joomla CMS, som gør det muligt at udvikle og integrere de funktioner der kan lette jeres hverdag. Uanset hvad der skaber værdi for jeres forretning, kan vi hjælpe jer med at definere de værdiskabende elementer og integrere dem i jeres webshop. En webshop handler om, at sikre at jeres kunder får en behagelig og funktionel oplevelse på jeres webshop.

Bestil uforpligtende tilbud
Kompetent, hurtigt, imødekommende og fleksibelt. Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Daniel BlumRektor

Vi er jeres professionelle sparringspartner

Vi har eksperter inden for strategi, brugervenlighed, design og tekniske udvikling samt online marketing. Vi fokuserer på alle indgangene til jeres webshop og sikrer, at vi når omkring alle aspekter af jeres nye webshop, så alle elementer samspiller om at tilbyde jeres kunder den bedste salgsplatform. Vi projektleder processen fra ide og behovsafklaring til opsætning og udvikling af jeres digitale B2C webshop.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82