Hvorfor vælge en B2B webshop?

Jeres B2B kunder søger en anden information end jeres B2C kunder og det er derfor afgørende at I målretter indholdet i jeres webshop. I en webshop kan der eksempelvis være behov for at kunne vise prisen uden moms, eller vise særpriser til udvalgte kunder. Det kan også være, at jeres kunder ser en værdi i at se ordrehistorikken, så det er let at genbestille de mest populære produkter. Alt sammen processer der gør købsprocessen lettere og som sikrer jer flere ordre. Med en B2B webshop får I en professionel og værdiskabende løsning, som har en stærk motor der kan tilpasses den tekniske udvikling.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Hvorfor vælge en
B2B webshop

Værdiskabende og
ressourcebesparende webshop?

Værdiskabende og ressourcebesparende webshop

Uanset hvad der skaber værdi for jeres forretning, kan vi hjælpe jer med at definere de værdiskabende elementer og integrere dem i jeres webshop. En stor del af B2B løsninger handler om, at optimere de processer som jeres virksomhed bruger unødige ressourcer på i dag og samtidig sikre, at jeres B2B kunder får en behagelig og funktionel oplevelse på jeres webshop.


Bestil uforpligtende tilbud

Professionel sparring

Vores B2B webshop har alle de funktioner en seriøs handelsplatform kræver. Har I særlige krav eller behov, så er systemet opbygget i Joomla CMS som gør det muligt at udvikle den funktion du ønsker. Vi projektleder processen fra ide og behovsafklaring til opsætning og udvikling af jeres digitale B2B webshop.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Professionel
sparring

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?