Betal først når du oplever resultatet

Vi tilbyder søgemaskineoptimering efter konceptet “No Cure No Pay”, som betyder at du først betaler, når det aftalte mål er nået. Konceptet går ud på at du som kunde, først betaler når visse kriterier og aftalte mål er opfyldt. Og hvis vi ikke når i mål, så har arbejdsindsatsen derfor været gratis for dig. Et så ”No Cure No Pay SEO” er for dig, som er meget tvivlende eller skeptisk omkring søgemaskineoptimering, eller for dig som tidligere har dårlig oplevelse og brændt fingrene. No Cure No Pay er et koncept, hvor du kun betaler for de resultater, der bliver skabt og giver værdi for din virksomhed.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82
Tusinde tak for et yderst kompetent samarbejde. Det har været en stor fornøjelse at opleve en virksomhed, der virkelig leverer varen. “Walk the talk” er ikke kun et smart begreb for jer – Som kunde oplever man, at denne mentalitet er et gennemgående træk i hele organisationen.
“Walk the talk” er ikke kun et smart begreb for jer – Som kunde oplever man, at denne mentalitet er et gennemgående træk i hele organisationen.
Helle DyrbyCEO

Betal først når det virker

Indledningsvis planlægger vi indsatsen og målsætningen for dit No Cure No Pay-projekt sammen, så vi har et solidt fundament at arbejde videre på. Med klare KPI’er (Key Performance Indicator’s) for projektet, sikrer vi klare rammer for succeskriterierne ved indsatsen. Projektet kan enten være begrænset til en periode eller opnåelse af mål, eller som en løbende aftale hvor der afregnes på provisions lignende vilkår.

Bestil uforpligtende tilbud
Efter flere års samarbejde skuffer de aldrig Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager. Simple Solution er innovative og professionelle. De kan varmt anbefales til andre virksomheder.
Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager.
Steen RasmussenDirektør

No Cure No Pay søgeordsanalyse

Forinden udarbejdelse af tilbud og aftale omkring søgemaskineoptimering på No Cure No Pay konceptet, kræver det, at der er udarbejdet en søgeordsanalyse. Denne søgeordsanalyse danner grundlag for opgavens omfang og pris, samt et indblik i potentialet og hvad den forventede arbejdsindsats kræver.

Læs mere eller ring til os på 70 20 10 82