Hvordan ligger jeres hjemmeside i søgemaskinerne

Er I i tvivl om hvad en SEO-analyse kan gøre for jeres hjemmeside, jeres virksomhed og jeres kundekontakt, så tilbyder vi nu en gratis analyse, som giver dig et indblik i potentialet og værdien af en søgemaskineoptimeret hjemmeside.

Med en gratis SEO analyse får du afdækket din hjemmesides potentiale i forhold til; din hjemmesides placering i søgemaskinerne, konkurrenceniveauet, tekniske fejl samt løsninger til optimering af din hjemmesiden.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Hvordan ligger jeres hjemmeside
i søgemaskinerne

Få kortlagt
jeres potentialer

Få kortlagt jeres potentialer

En gratis SEO analyse kan hjælpe dig med at finde frem til, hvor meget der skal laves og helt konkret hvor meget arbejde der ligger i, at skulle optimere din hjemmeside eller webshop. De rigtige ord og de rigtige søgetermer, altså de ord du bør optimere efter, afhænger af relevans i forhold til konverteringer, såsom køb, henvendelser og lignende. Derudover afhænger det også af antallet af søgninger på det konkrete ord eller vendingerne (volumen) samt hvilken konkurrence der er på ordet eller vendingen. En SEO analyse afslører, hvor der er en lav eller passende konkurrence på de ord din målgruppe bruger når de søger.

Bestil uforpligtende tilbud

En optimeret hjemmeside skaber merværdi

En SEO-analyse giver jer redskaber til og indsigt i optimering af indsatsen på jeres hjemmeside. Med viden og data om hvad der skal til for at optimere jeres hjemmeside eller webshoppen, kan I med en målrettet indsats rangere højere i søgemaskinernes resultater, og således få flere besøgende til din hjemmeside. Succes online kommer sjældent af sig selv, og med den rette hjælp, rådgivning, sparring og investering kan I skabe merværdi for jeres forretning.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

En optimeret hjemmeside
skaber merværdi

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?