Få en topplacering i søgemaskinerne

En vigtig del af søgemaskineoptimering er optimering af indholdet i din webshop eller på din hjemmeside. Det er vigtigt at teksterne er informative for brugerne, men samtidig ligger der en teknisk tilgang til måden at optimere på, hvis man til tilfredsstille søgemaskinerne. Der er mange faktorer der skal være på plads for at man kan have potentiale til en topplacering i søgemaskinerne. Uanset om du har en webshop eller en hjemmeside, så er struktur, orden og godt indhold noget der skal arbejdes på løbende.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Få en topplacering
i søgemaskinerne

Din professionelle
sparringspartner

Din professionelle sparringspartner

Google lever af at levere de bedste søgeresultater og det betyder derfor en hel del i forhold til OnPage SEO, at din hjemmeside er præsentabel, struktureret, informativ, nem at finde rundt på og fri for tekniske fejl. Vi kan hjælpe jer med at opsætte jeres hjemmeside og webshop ud fra et SEO perspektiv, så I kan få en højere rangering i søgemaskinerne.

Et element som Google slår hårdt ned på, er gentagelse af indhold, også kaldet “Duplicate Content”. Søgemaskinerne kan ikke have samme indhold indekseret to gange, og derfor vil en hjemmeside med “Duplicate content” ikke rangere ligeså godt som en hjemmeside med unikt indhold.

Bestil uforpligtende tilbud

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?