En langsigtet investering

SEO er en forkortelse af Search Engine Optimization, som handler om at optimere sine placeringer i søgeresultaterne. Søgemaskineoptimering af din hjemmeside er en langsigtet investering, som har en stor effekt for din virksomhed, da mange køb starter med en søgning på google. Søgemaskineoptimering gør det lettere for jeres kunder at finde jer online, da teksterne på jeres hjemmeside eller webshop er målrettet søgemaskiner. Gennem en søgeordsanalyse finder vi frem til hvilke ord der har flest søgninger, hvorefter vi optimerer teksterne. Vi rådgiver din virksomhed omkring optimering af jeres online tilstedeværelse og synlighed i søgemaskinerne, og tilbyder alt fra indledende analyser til udarbejdelse af strategi og løbende optimering samt evaluering.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

En langsigtet
investering

Søgemaskineoptimering
skal være en god forretning

Søgemaskineoptimering skal være en god forretning

Det er vigtigt at opnå synlighed på de søgeord, der er relevante i forhold til din virksom og de ydelser I tilbyder. Når I får gode placeringer i søgemaskinerne stiger jeres omsætning, fordi kunder finder jeres hjemmeside eller webshop før de finder konkurrentens. Søgemaskineoptimering virker for alle former for virksomheder, hvad end du har en webshop, et håndværkerfirma eller konsulent.

Vi sikrer, at søgemaskineoptimering er en god investering for jer ved udelukkende at arbejde ud fra analyser og data

Bestil uforpligtende tilbud

Få flere konverteringer

Gennem søgemaskineoptimering arbejder vi målrettet på at tiltrække de købeklare besøgende, altså tiltrække de kunder der er parate til at konvertere og investere. Ved at være til stede på søgeord og søgefraser, som målgruppen bruger, når de laver en Googlesøgning, så afkortes researchprocessen. Søgemaskineoptimering er derfor en effektiv form for markedsføring, da den rette optimering kan give gratis leads og flere konverteringer fra jeres målgruppe.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Få flere
konverteringer

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?