Personaliseret markedsføring

Remarketing er en personaliseret markedsføring, der sikrer at jeres annoncebanner og kampagner vises til lige præcis de besøgende, der har vist interesse for dit brand og produkt. Denne målretning af onlinekampagner skaber øget synlighed, og vil give en langt højere konverteringsrate, da dine annoncer vil følge dine brugere rundt på internettet.

Det helt centrale i Remarketing er, at du udelukkende viser dine bannerannoncer og reklamer til de besøgende der allerede har vist dit brand og dine produkter interesse.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Personaliseret
markedsføring

Følg dine kunder
og få flere konverteringer

Følg dine kunder og få flere konverteringer

Remarketing er relevant for alle virksomheder, der ønsker øget synlighed online. Det er primært relevant for virksomheder med webshops, men også konkrete ydelser såsom ”ny hjemmeside” kan være relevante for Remarketing. Vi opsamler jeres kundedata på tværs af kanaler, så I kan fastholde jeres kunders interesse ved at annoncere direkte til dem på Google og de sociale kanaler.

Bestil uforpligtende tilbud

Remarketing fastholder jer i kundens bevidsthed

Teknologien og strategien gør markedsføringen mere effektiv, da det fokuserer på dit brand i forbindelse med en engageret brugerbase. På denne måde bliver jeres bannerannoncer og reklamer udelukkende vist til folk der allerede har vist en vis mængde af engagement i jeres virksomhed og brand. Med Remarketing er det lettere for jeres brugere at huske jeres annoncer og tilbud, fordi kampagnerne bliver genkendelige og relevante.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Remarketing fastholder jer
i kundens bevidsthed

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?