Billedannoncer der skaber blikfang

Google Shopping er de uundgåelige billedannoncer, som altid ligger i toppen på Google. Annoncerne viser et billede af produktet samt en pris, og deres placering er umulig at overse. Når en bruger søger på et bestemt produkt som du sælger på din webshop, kan vi annoncere med et billede af produktet sammen med din pris i toppen af Google. Et billede siger mere end ord, og det skaber blikfang. Med en billedannonce kan du øge din online synlighed og dit online salg. Har du brug for den rette løsning til, hvordan din annonce skal vises, så kan vi hjælpe dig. Vi tilrettelægge den rette strategi for dig, som er værdiskabende for dig og din online markedsføring.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Billedannoncer
der skaber blikfang

Hvem kan bruge
billede annoncering?

Hvem kan bruge billede annoncering?

Alle som sælger noget fra deres hjemmeside kan have glæde af billede annoncering. Har du en webshop, kan du med stor fordel benytte billede annoncer, da du får vist dine varer direkte i Google med billeder og pris. Det smarte ved netop denne annonceringsform er, at en integration til din webshop holder dine annoncer opdateret, både hvis der oprettes nye produkter, ændres priser eller lagerstatus.

Bestil uforpligtende tilbud

Integration til din webshop

Simple Solution udvikler integrationen mellem din webshop og Google Shopping, så du får det optimale ud af dine annoncer, når de vises på Google. Integrationen er væsentlig for at få det bedste ud af din online eksponering på Google Shopping, og det er samtidig en vigtig del af den samlede strategi for din webshop.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Integration til
din webshop

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?