Forbliv i kundernes bevidsthed

Vil du fange kunder der allerede har besøgt din hjemmeside eller webshop? Med en AdWords Remarketing kampagne er det muligt munder dine kunder om din virksomhed igen og igen. Når du minder dine tidligere besøgende om din tilstedeværelse, er der en større mulighed for at lokke dem tilbage og foretage et køb eller et opkald.

Med en remarketing kampagne på Google AdWords sporer Google dine besøgende og de får derefter vist kampagner for din hjemmeside, dit produkt eller din ydelse når de bevæger sig rundt på Internettet.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Hvordan fungerer AdWords Remarketing?

Når en besøgende på din webshop eller hjemmeside har vist interesse for dit produkt, dit brand eller din ydelse kan du sørge for, at de får vist netop dine banner annoncer og reklamer, når de besøger andre hjemmesider i Googles netværk. Når en brugergruppe researcher på udtryk, der er relateret dine produkter, så bliver de mødt af bannerreklamer eller annoncer der relaterer til deres søgning omkring dine produkter. Vi er specialister i AdWords Remarketing og kan hjælpe dig med at forblive i kundernes bevidsthed.

Bestil uforpligtende tilbud
Efter flere års samarbejde skuffer de aldrig Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager. Simple Solution er innovative og professionelle. De kan varmt anbefales til andre virksomheder.
Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager.
Steen RasmussenDirektør

Skræddersy annoncer til dine brugere

Når en kunde forlader din webshop efter at have læst om dit produkt, eller måske sågar tilføjet produktet i kurven, men ikke gennemført købet, så er du selvfølgelig interesseret i at få kunden tilbage igen. Vi skræddersyr annoncer med tilbud på varen, som kan motivere og lokke kunden til at vende tilbage og færdiggøre købet.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82