Få succes med optimering af AdWords

AdWords markedsføring er en af de væsentligste digitale kanaler og det kræver specialistviden og forskellige kompetencer for at opnå succes. Konkurrencen er hård og det er derfor afgørende at have en konstant optimering af AdWords for at opnå succes med annoncering. Google AdWords skaber målrettede annoncer, hvor det er muligt at måle effekten af kampagnen øjeblikkeligt. Derfor er det også muligt løbende at optimere annoncen, så I får det det fulde udbytte af jeres kampagnepenge.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Google Adwords Partnere

Vi opsætter jeres Adwords konto og sikrer,at jeres marketingbudget bliver brugt optimalt. Vi er certificerede Google Adwords partnere, hvilket betyder at vi har bestået flere af Google Adwords eksamener og at vi lever op til de standarder som Google sætter. Vi arbejder dagligt med Adwords for vores kunder, og har både praktisk og teoretisk erfaring med at skabe værdi for virksomheder.

Bestil uforpligtende tilbud
Kompetent, hurtigt, imødekommende og fleksibelt. Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Daniel BlumRektor
Efter flere års samarbejde skuffer de aldrig Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager. Simple Solution er innovative og professionelle. De kan varmt anbefales til andre virksomheder.
Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager.
Steen RasmussenDirektør

Løbende Google Adwords optimering og overvågning

Google Adwords er en dynamisk annonceform som kræver løbende optimering. Vi overvåger jeres kampagner og udfører løbende Adwords optimering, så I kan få mest ud af jeres kampagnebudget. En del af Adwords optimering handler om, at sikre at de rigtige søgeord anvendes i annoncen. Derudover kigger vi på pris og historik for jeres annonceaktivitet, for på baggrund af dette at analysere os frem til, hvor der er optimeringspotentiale i jeres kampagner.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82