Opsætning og optimering af Adwords annoncering

AdWords markedsføring er en af de centrale digitale kanaler, der kræver specialistviden for at opnå succes. Konkurrencen på Google Adwords er hård, fordi der er mange konkurrenter, større annoncebudgetter og kritiske brugere. Google Adwords er Googles eget reklamesystem, hvorfra annoncører kan byde på udvalgte søgeord, der skal få deres annoncer til at vises i Googles søgeresultater. Det er de resultater som kaldes for Search Marketing og har et lille ”Annonce” logo ved sig. AdWords fungerer på auktionsbasis og kræver derfor en løbende vedligeholdelse, da konkurrencen hele tiden ændrer sig. Vi tilbyder både strategisk rådgivning og administration af din Google AdWords, hvilket sikrer dig en bedre bundlinje.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Opsætning og optimering
af Adwords annoncering

Vær synlig når dine kunder
leder efter dig

Vær synlig når dine kunder leder efter dig

Med Google Adwords har du mulighed for, at være synlig, når din kunder søger efter netop dit produkt eller din forretning. Du har selv fuld kontrol over hvornår din annonce bliver vist, da du selv vælger hvilke søgeord du vil vises på. Udover at du har fuld kontrol over hvilke søgeord du vises på, så bestemmer du også selv det budskab, du vil dele med forbrugeren, ved at skrive specifikke annoncetekster til netop de søgeord.

Bestil uforpligtende tilbud

Skræddersyet strategi

Vi ved, at jeres forretning betyder alt for jer, og det gør den også for os. Det kræver en masse tillid at gøre andre ansvarlige for ens online tilstedeværelse, og det forstår vi udmærket godt. Vi sætter en stor ære i at opnå positive resultater og øge værdien for netop jeres virksomhed. Vi behandler naturligvis alle informationer med dyb fortrolighed, og har gerne en løbende dialog med dig som kunde. Når vi laver et samarbejde for øge jeres værdi gennem online annoncering, sørger vi altid for, at udvikle en skræddersyet strategi til netop jeres ønsker og behov. Vores indsats og målrettede arbejde er derfor udelukkende på baggrund af dine mål for din forretning. Vores mål er at øge værdien af din forretning.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Skræddersyet
strategi

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?