Får du det optimale ud af din online marketing?

Online markedsføring er en god investering for branding, salg og kundefastholdelse. Og der findes ingen billigere måde at markedsføre sig på en end online markedsføring - hvis det gøres rigtigt. Med den rette viden, erfaring og strategi er det muligt at lave en effektiv indsats der når ud til de helt rigtige målgrupper, der køber her og nu og oven i det, bliver loyale kunder på den lange bane.

Online markedsføring handler om at være synlig og være lige der hvor ens kunder er. Vigtige redskaber til at optimere trafik og synlighed er gennem SEO, AdWords og content.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Analyse og rapportering

Med Simple Solution er du sikret løbende analyse og rapportering af din online markedsføring. Ud fra data fra Google Analytics analyserer vi trafikken på din hjemmeside og/eller webshop eller ved kampagner og annoncer på Google AdWords. Ud fra den indsamlede data rapporterer vi, hvor der løbende er optimeringsmuligheder.

Bestil uforpligtende tilbud
Der sker rigtig meget i Køge Kommune. Og i forbindelse med etablering højhastighedsbanen fra København til Ringsted kommer der en ny Station i Køge Nord. Og en ny bydel skal etableres. Vi kontaktede Simple Solution for udvikling af www.koegenord.com. På meget kort tid, havde de ikke alene lavet rammerne for hjemmesiden. Den var også i luften. Hurtig og kompetent service!
Vi kontaktede Simple Solution for udvikling af www.koegenord.com. På meget kort tid, havde de ikke alene lavet rammerne for hjemmesiden. Den var også i luften. Hurtig og kompetent service!
Henrik HolmerProjektleder Køge Nord
Efter flere års samarbejde skuffer de aldrig Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager. Simple Solution er innovative og professionelle. De kan varmt anbefales til andre virksomheder.
Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager.
Steen RasmussenDirektør

Et hold af specialister

Vi arbejder målrettet med tracking og konverteringsoptimering, så du kan få det optimale ud af din hjemmeside, din webshop, din kampagne eller din annonce. Simple Solution tilbyder kun indsatser, der skaber det bedste resultat på bundlinjen og som kan øge værdien af din hjemmeside og dit brand.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82