Vær professionel på de sociale medier

LinkedIn er det største professionelle sociale netværk online, og både private brugere og virksomheder kan oprette profiler, hvorfra de kan netværke, rekruttere og søge jobs. Når man taler om markedsføring på de sociale medier er det oftest Facebook, der er den centrale aktør. Men det er langt fra kun Facebook der har markedsføringspotentiale. Brugerne på LinkedIn er der i professionelle sammenhænge og vil derfor i høj grad være modtagelige over for annoncering, der kan fremme deres virksomhed eller karriere. Med LInkedIn markedsføring er det muligt at få målrettet annoncering og der er rige segmenteringsmuligheder til både B2B og B2C. LinkedIn er derfor en interessant og brugbar platform for markedsføring af din virksomhed og dens produkter eller ydelser.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82
Tusinde tak for et yderst kompetent samarbejde. Det har været en stor fornøjelse at opleve en virksomhed, der virkelig leverer varen. “Walk the talk” er ikke kun et smart begreb for jer – Som kunde oplever man, at denne mentalitet er et gennemgående træk i hele organisationen.
“Walk the talk” er ikke kun et smart begreb for jer – Som kunde oplever man, at denne mentalitet er et gennemgående træk i hele organisationen.
Helle DyrbyCEO

LinkedIn er et super B2B værktøj

I takt med, at LinkedIn er blevet et populært socialt medie med øget aktivitet, er potentialet for annoncering med henblik leadgenerering stigende.

Med LinkedIn markedsføring er det muligt hurtigt at få et overblik over, hvem der interesserer sig for jeres virksomhed. Simple Solution kan hjælpe jer igang med at bruge LinkedIn annoncering som et redskab til at komme i kontakt med B2B kunder, hvilket er en overset mulighed og et kæmpe markedsføringspotentiale for mange virksomheder.

Bestil uforpligtende tilbud

Sådan kan du markedsføre dig på LinkedIn

Simple Solution er specialister i at nå jeres kunder med online markedsføring eller digital annoncering. Med LinkedIn markedsføring kan vi hjælpe jer med at skabe målrettet annoncering til beslutningstagere i virksomheder. På denne måde kan LinkedIn annoncering være den mest effektive måde at nå et konkret segment på.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82