Øg jeres synlighed på Instagram

Mange virksomheder bruger sociale medier i deres markedsføring, da det er en stærk kommunikationskanal for dialog og markedsføring til sine potentielle og nuværende købere.

Instagram som medie er for mange virksomheder en overset markedsføringskanal. Der er flere årsager til dette, men først og fremmest ser virksomheder ikke potentialet i et billedbåret medie, hvor man ikke kan linke til en tekst. På Instagram er der kun muligt at have en klikbar tekst i ens profiltekst. Trods dette så er der en potentiel målgruppe som befinder sig på dette medie. Selvom Instagram ikke kan drive store mængder af trafik ind på din hjemmeside, så er der et stort potentiale i Instagram Markedsføring.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Øg jeres synlighed
på Instagram

Hvordan virker Instagram
markedsføring?

Hvordan virker Instagram markedsføring?

På de sociale medier handler markedsføringen grundlæggende om at få flere følgere, så I kan få en bred følgeskare at kommunikere jeres produkter og løsninger til eller i bedste fald få ambassadører der vil gøre det for jer. Siden september 2015 har det været muligt at annoncere på Instagram, ligesom det er muligt på AdWords og Facebook. Annoncering på denne måde koster penge og hvis du som nyopstartet virksomhed eller webshop og ikke har økonomi til at betale alt for mange penge for markedsføring, så er der en række løsninger til hvordan du kan markedsføre din virksomhed gennem Instagram. Vi kan hjælpe dig igang med at bruge Instagram til markedsføring.

Bestil uforpligtende tilbud

Sælg gennem billeder

På Instagram kan man “sælge” gennem billeder og det er muligt at vise en anden side af virksomheden end den vante kommunikationsvej med nyhedsbreve og fagligt input. Når billeder skal sælge, så er det vigtigt at man overvejer hvilket udtryk/image man gerne vil have virksomheden skal have. Vi kan hjælpe jer med at udvikle den rette strategi, der kan give jer det ønskede image og som kan bidrage til at skaffe flere følgere.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Sælg gennem
billeder

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?