Design og opsætning af mailchimp skabeloner

Vi designer og udvikler mailchimp skabeloner ud fra jeres forretnings behov og ud fra jeres grafiske linje på hjemmesiden. Vi designer flere typer af skabeloner, så I kan fremstå professionelle hvad end I udsender nyheder, invitation eller spørgeskemaer ud til jeres lister. Skabelonerne skal skabe værdi for jer og give en rød tråd i jeres kommunikation og grafiske udtryk. Vi er eksperter i markedsføring og webdesign og kan hjælpe dig godt igang med Mailchimp. Det er et gratis system med mange muligheder og det er muligt at måle aktiviteterne omkring jeres mails. Vi tilbyder at rådgive jer igennem hele processen.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Vi hjælper med at styrke din markedsføring

Vi udvikler Mailchimp skabeloner i tråd med jeres hjemmeside. Nyhedsbreve, invitationer eller anden aktivitet er med til at styrke jeres brandingværdi og vi kan hjælpe jer med at målrette de rette aktiviteter til de rette personer. Nyhedsbreve er et godt værktøj i markedsføringen af jeres virksomhed, produkter og ydelser, da I har mulighed for at tale direkte til kunden.

Bestil uforpligtende tilbud
Efter flere års samarbejde skuffer de aldrig Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager. Simple Solution er innovative og professionelle. De kan varmt anbefales til andre virksomheder.
Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager.
Steen RasmussenDirektør
Kompetent, hurtigt, imødekommende og fleksibelt. Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Daniel BlumRektor

Hjælp til at skrive nyhedsbreve

Vi kan hjælpe jer med at udsende nyhedsbreve til jeres målgruppe. Med specialdesignede skabeloner kan vi målrette nyhedsbreve, invitationer m.m. så I udsender flotte og relevante nyhedsbreve til jeres målgruppe. Vi har en bred erfaring med online markedsføring og nyhedsbreve er et væsentligt middel til at nå ud til målgruppen med relevant information. Derudover er nyhedsbreve også centrale i relationen til jeres kunder og med de rette nyheder, tilbud og information kan I opbygge en loyal kundegruppe.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82