Få hjælp til opsætning af mailchimp

Nyhedsbreve er et effektivt redskab til at sikre jeres virksomheden en "top of mind" position hos jeres kunder. Med en mailchimp opsætning får I et brugervenligt og stærkt system, der gør det nemt at være ambitiøs omkring udsendelse af nyheder, tilbud og budskaber via e-mail til jeres kundelister. Vi opsætter en Mailchimp konto, som passer til jeres forretning og hjælper jer igang med brugen af mailchimp. Med en mailchimp opsætning kan I kommunikere direkte med jeres leads og kunder og I får samtidig adgang til vigtig data omkring jeres kunder. Det er muligt at følge nøjagtigt med i hvor mange og hvem der har åbnet mailen samt om de har klikket, og hvor de har klikket.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Få hjælp til
opsætning af mailchimp

Integration i
mailchimp

Integration i mailchimp

Med en mailchimp opsætning får I et system, der kan varetage tilmelding og framelding til jeres nyhedsbrev. Som et led i mailchimp opsætningen integrerer vi en tilmeldingsformular til jeres hjemmeside eller webshop. En mailchimp integration gør det let for jeres kunder at tilmelde sig jeres nyhedsbreve online og med en mailchimp opsætning, kan I enkelt holde styr på jeres nyhedsbrevslister. På den måde sørger vi for, at processen omkring nyhedsbreve bliver så enkelt som muligt for jer. Integrationen sparer jer for en masse tid og mailchimp giver jer en masse brugbar data omkring jeres kampagner, som gør det muligt at ramme en mere specifik målgrup med et toprelevant nyhedsbrev.


Bestil uforpligtende tilbud

Design af skabeloner

Vi har flere års erfaring med Mailchimp opsætning og vi kan rådgive jer til den optimale brug af email marketing. Ud over mailchimp opsætning så designer og udvikler vi skabelonerne til jeres forretning, så de er på linje med jeres online profil. Skabeloner udvikles i tråd med jeres virksomheds udtryk så jeres nyhedsbreve fremstår professionelle og ensartet. Som eksperter i både online markedsføring og webdesign og kan hjælpe jer hele vejen.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Design af
skabeloner

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?