En målbar markedsføring

Email Marketing er en rigtig god, billig og målbar måde at markedsføre jeres virksomhed på. Med kampagne e-mails kan jeres modtagere holdes opdateret på produktnyheder, tilbud eller en særlig serviceinfo, der kan give modtageren værdi.

Email Marketing er et effektivt redskab til at komme i kontakt med de folk, der har vist interesse for jeres produkter.

Email Marketing har den højeste return of investment (ROI) og har en af de højeste konverteringsrater. Vi kan hjælpe jer med at nå direkte ud til alle jeres interessenter og direkte i deres indbakke. Konverteringsraten på email markedsføring er høj i forhold til andre former for markedsføring.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Få rådgivning, opsætning og strategi

Vi kan hjælpe jer med at opsætte og udvikle den rette strategi for jeres Email Marketing. Vi sparrer med jer, kan stå for tekstforfatning og tilbyder rådgivning i, hvordan I får det bedste ud af jeres kampagner.

Ved at teste jeres email marketing løbende kan vi målrette og effektivisere email-aktiviteter i fællesskab, hvilket kan resultere i salg, flere leads og markedsføring, der bidrager med værdi til jeres forretning.

Bestil uforpligtende tilbud
Kompetent, hurtigt, imødekommende og fleksibelt. Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Daniel BlumRektor

Kom godt i gang med email marketing

Med skræddersyede budskaber kan I nå det ønskede resultat hos jeres målgruppe. Vi opsætter og designer indbydende skabeloner og kan også stå for at udsende jeres kampagner. Efter udsendelse vil vi lave effektmåling, analyse og konverteringsrater så I får et overblik over de forskellige kampagners performance. 

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82