Skab værdi

Content marketing handler om at skabe relevant indhold for jeres produkter og ydelser, så det skaber værdi for målgruppen. Grundlæggende handler det om, at give målgruppen noget de kan bruge, noget der inspirerer dem, noget de kan tale om og vil dele på de sociale medier. Derfor er det vigtigt at få det rigtige content marketing for at få den optimale kontakt med målgruppen. I forhold til traditionel markedsføring skal indholdet ikke opfordre til at købe noget, men i stedet fokusere på at skabe værdi for den besøgende.

Med værdifuld information opnår I større loyalitet hos jeres besøgende, som kan resultere i flere konverteringer og leads.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Skab
værdi

Få bedre placeringer
i Google

Få bedre placeringer i Google

Der er flere fordele ved god content marketing. Ved at skabe værdifuldt indhold på jeres hjemmeside eller webshop gør I søgemaskiner, såsom Google, tilfredse. Det betyder, at god content marketing vil kunne forbedre jeres placeringer i Google. Ved eksempelvis at distribuere dele af indholdet andre steder på Internettet såsom blog, artikler, video, Sociale Medier o.lign. skaber I gode links til jeres hjemmeside. Content marketing er således effektivt til link building, hvor I får værdifulde links fra eksternt indhold.

Bestil uforpligtende tilbud

Kom godt igang med content marketing

Vi arbejder med content marketing for både os selv og for vores kunder. Vi tilbyder at hjælpe jer med alt fra strategi omkring indsatsen til tekstforfatning og eksekvering. Som specialister i webanalyse og måling af data, kan vi dokumentere, om jeres indsats virker og vi vil komme med ideer og sparring på, hvilke tiltag der kan forbedre og optimere indsatsen.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Kom godt igang med
content marketing

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?