Skab værdi

Content marketing handler om at skabe relevant indhold for jeres produkter og ydelser, så det skaber værdi for målgruppen. Grundlæggende handler det om, at give målgruppen noget de kan bruge, noget der inspirerer dem, noget de kan tale om og vil dele på de sociale medier. Derfor er det vigtigt at få det rigtige content marketing for at få den optimale kontakt med målgruppen. I forhold til traditionel markedsføring skal indholdet ikke opfordre til at købe noget, men i stedet fokusere på at skabe værdi for den besøgende.

Med værdifuld information opnår I større loyalitet hos jeres besøgende, som kan resultere i flere konverteringer og leads.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Få bedre placeringer i Google

Der er flere fordele ved god content marketing. Ved at skabe værdifuldt indhold på jeres hjemmeside eller webshop gør I søgemaskiner, såsom Google, tilfredse. Det betyder, at god content marketing vil kunne forbedre jeres placeringer i Google. Ved eksempelvis at distribuere dele af indholdet andre steder på Internettet såsom blog, artikler, video, Sociale Medier o.lign. skaber I gode links til jeres hjemmeside. Content marketing er således effektivt til link building, hvor I får værdifulde links fra eksternt indhold.

Bestil uforpligtende tilbud
Der sker rigtig meget i Køge Kommune. Og i forbindelse med etablering højhastighedsbanen fra København til Ringsted kommer der en ny Station i Køge Nord. Og en ny bydel skal etableres. Vi kontaktede Simple Solution for udvikling af www.koegenord.com. På meget kort tid, havde de ikke alene lavet rammerne for hjemmesiden. Den var også i luften. Hurtig og kompetent service!
Vi kontaktede Simple Solution for udvikling af www.koegenord.com. På meget kort tid, havde de ikke alene lavet rammerne for hjemmesiden. Den var også i luften. Hurtig og kompetent service!
Henrik HolmerProjektleder Køge Nord

Kom godt igang med content marketing

Vi arbejder med content marketing for både os selv og for vores kunder. Vi tilbyder at hjælpe jer med alt fra strategi omkring indsatsen til tekstforfatning og eksekvering. Som specialister i webanalyse og måling af data, kan vi dokumentere, om jeres indsats virker og vi vil komme med ideer og sparring på, hvilke tiltag der kan forbedre og optimere indsatsen.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82