Hvordan er jeres online Performance?

Jeres stærkeste styringsredskab i konkurrencen om markedsandele er jeres Key Performance Indicator (KPI). Med dette styringsværktøj kan I måle og evaluere jeres aktiviteter og finde frem til, hvad der virker og hvad der ikke virker. Med Online KPI’er kan I få et overblik over hvilke evalueringsparametre der er essentielle for netop jeres forretning. Det er grundlaget for analysen af, hvordan jeres online kanal performer, og hvordan dens performance influerer på selve forretningen.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82
Tusinde tak for et yderst kompetent samarbejde. Det har været en stor fornøjelse at opleve en virksomhed, der virkelig leverer varen. “Walk the talk” er ikke kun et smart begreb for jer – Som kunde oplever man, at denne mentalitet er et gennemgående træk i hele organisationen.
“Walk the talk” er ikke kun et smart begreb for jer – Som kunde oplever man, at denne mentalitet er et gennemgående træk i hele organisationen.
Helle DyrbyCEO

Sæt præcise KPI’er

Man kan måle i det uendelige og det er derfor afgørende at sætte nogle klare måleindikatorer, for at kunne evaluere, hvor i konkurrencen I befinder jer. Ved at have præcise og veldefinerede KPI’er kan I evaluere virksomhedens nøjagtige præstationer. Vi kan hjælpe jer med at definere jeres online KPI’er og ud fra disse udvikle en operationel og målbar strategi, der kan være rammen for jeres online indsats.

Bestil uforpligtende tilbud
Efter flere års samarbejde skuffer de aldrig Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager. Simple Solution er innovative og professionelle. De kan varmt anbefales til andre virksomheder.
Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager.
Steen RasmussenDirektør

Simple Solution hjælper dig hele vejen

Vi kan være jeres professionelle sparringspartner inden for digital forretningsudvikling. Med fokus på jeres online potentiale, kan vi hjælpe jer til at blive stærkere på den digitale scene. Gennem sparring og fastsættelse af jeres Online KPI’er kan vi styrke jeres digitale performance. Vi kan hjælpe jer med at nå jeres forretningsmæssige salgsmål og tilbyder bl.a. workshops, hvor vi i fællesskab kan opsætte jeres online KPI’er.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82