Får I kunder nok ud af de besøgende på jeres landingssider?

Konverteringsoptimering af landingssider kan hjælpe jer til at få flere kunder, bedre effekt af jeres markedsføring og flere loyale besøgende. En hjemmeside er ikke en statisk størrelse, da behovet og brugernes online præferencer ændrer sig fra dag til dag. Landingssiderne er jeres vigtigste Call to Action, og det er afgørende at kunden får de nødvendige informationer ved første klik. Med en optimering af landingssiderne kan vi hjælpe jer til en bedre kundeoplevelse og derigennem en øget loyalitet omkring jeres salg og leadgenerering.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Får I kunder nok
ud af de besøgende på jeres landingssider?

Landingssidernes
formål

Landingssidernes formål

Selve konverteringsbegrebet handler om, at opnå en konkret handling fra besøgende på siden, som har værdi for jeres forretning. Gennem konverteringsoptimering af jeres landingssider er det muligt, at opnå større succes med jeres kampagner, tilmeldinger til nyhedsbreve, salg i jeres webshop eller udfyldte kontaktformularer. Ved at forstå jeres besøgende/kunder kan I få flere online konverteringer.

Bestil uforpligtende tilbud

Vi kan hjælpe jer

Vi kan hjælpe jer med at finde frem til eventuelle fejl på jeres landingssider og hjemmeside og vi vil sørge for, at siderne fungerer optimale. Vi har altid fokus på brugeroplevelsen på jeres hjemmeside, da denne viden er afgørende for konverteringerne der kan øge jeres salg eller leads. Vi tilbyder rådgivning og sparring omkring optimering af alle tilgange med særligt fokus på brugeroplevelsen på jeres landingssider. Vi har flere års erfarings med optimering af både landingssider, hjemmesider og webshops og ved at lade os stå for konverteringsoptimering af landingssider sparer I både tid og ressourcer.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Vi kan
hjælpe jer

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?