Får I nok kunder ud af de besøgende på jeres hjemmeside?

Konverteringsoptimering af hjemmesiden kan hjælpe jer til at få flere kunder, bedre effekt af jeres markedsføring og flere loyale besøgende. En hjemmeside er ikke en statisk størrelse, da behovet og brugernes online præferencer ændrer sig fra dag til dag. Hjemmesiden er jeres online profil, og det er derfor vigtigt, at den altid er aktuel for at kunne tiltrække kundernes opmærksom. Konverteringsoptimering af hjemmeside kan hjælpe jer til en bedre kundeoplevelse, og derigennem en øget loyalitet omkring jeres salg og leadgenerering.  

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Får I nok kunder
ud af de besøgende på jeres hjemmeside?

Optimering
med fokus på bundlinjen

Optimering med fokus på bundlinjen

Konverteringsoptimering af hjemmeside gør det muligt, at opnå en konkret handling fra besøgende af siden, såsom at konvertere brugeren til enten at tilmelde sig nyhedsbrevet, udfylde en kontaktformular eller at foretage et køb i webshoppen. Hver gang der bliver skabt en konvertering har det en værdi for jeres forretning. Ved at forstå jeres besøgende/kunder kan I få flere online konverteringer. Vi kan hjælpe jer med, at finde frem til eventuelle fejl på jeres hjemmeside og vil sørge for, at de bliver lukket. Vi har altid fokus på brugeroplevelsen på jeres hjemmeside, da denne viden er afgørende for at øge jeres salg eller leadgenerering.

Bestil uforpligtende tilbud

Vi kan hjælpe jer

For at forhøje konverteringsraten og gøre jeres hjemmeside mere brugervenlig, kræver dette et stort overblik over alle tilgangene til hjemmesiden. Vi tilbyder rådgivning og sparring omkring optimering af alle tilgange med særligt fokus på brugeroplevelsen i jeres hjemmeside. Vi har flere års erfarings med optimering af både hjemmesider og webshops. Ved at lade os stå for konverteringsoptimering af hjemmesiden sparer I både tid og ressourcer.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Vi kan
hjælpe jer

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?