Bliv klogere på jeres målgruppe

Google Analytics er et analyseværktøj, der kan bruges til at forstå brugernes adfærd på jeres hjemmeside. I kan måle den direkte effekt af jeres online markedsføringsaktiviteter, og finde frem til den primære trafikkilde på hjemmesiden og webshoppen. Eksempelvis kan I finde frem til, hvor jeres kunder kommer fra, og hvor de forlader jeres siden igen. Med denne viden kan I få kvalificeret viden og data, der kan hjælpe med at styrke indhold, struktur og opbygningen af jeres hjemmeside. Den optimale opsætning af Google Analytics afhænger af din virksomheds strategi, mål og ønsker. Vi er specialister i Google Analytics, og kan hjælpe jer med at kortlægge og analysere dataen fra jeres hjemmeside, så I kan øge værdien af jeres markedsføring og forretning.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Bliv klogere
på jeres målgruppe

Få succes
med data

Få succes med data

Med det rette datagrundlag kan I få viden der er vigtig for konverteringsoptimering. Ved at gå i dybden med dataene, er det muligt at følge brugernes adfærd og spore, om der er nogle åbenlyse forbedringsmuligheder. Ved at udnytte den viden og optimere hjemmesiden, bliver oplevelsen for jeres kunder bedre. Det kan desuden øge afkastet på din hjemmeside.

Bestil uforpligtende tilbud

Simple Solution hjælper dig hele vejen

Hos Simple Solution kan vi hjælpe jer med alle former for Google Analytics opgaver. Vi er online specialister med mange års erfaring indenfor digital forståelse. Vi kan hjælpe jer med alt fra opsætning af Google Analytics, herunder opsætning af hændelser og mål og e-handelssporing til integration med Google Adwords, rapportering og opfølgning.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Simple Solution
hjælper dig hele vejen

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?