Få hjælp til at spore og analysere dataen på din hjemmeside

Vi kan hjælpe jer med at opsætte sporing på jeres hjemmeside og webshop samt en efterfølgende analyse af resultaterne af sporingen.

Gennem sporing og analyse kan vi få indsigt i, hvilke aktuelle onlineaktiviteter vi vil anbefale, for at I får det optimale ud af jeres hjemmeside og online markedsføring. Alt data er baseret ud fra Google Analytics, og vi vil løbende sparre med jer omkring, hvordan dataen kan omdannes til relevante og optimerende tiltag.

Med vores analyse i hånden kan I udnytte al den viden, der er oparbejdet og lagret omkring interaktionen med jeres hjemmeside og webshop. Med denne viden er det muligt at realisere usete potentialer og I får mulighed for at få svar, der kan omsættes til værdi.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Vi fortolker
jeres data så I kan bruge det i virkeligheden

MÅLBARE RESULTATER
DER SKABER VÆRDI

MÅLBARE RESULTATER DER SKABER VÆRDI

Nettet er et ganske unikt medie, der gør det muligt at måle værdien af alle aktiviteter og tiltag øjeblikkeligt. Med en plan og en digital strategi for alle online aktiviteter, kan I opnå synlige resultater på jeres bundlinje. En målrettet digital strategi gør det lettere at ramme den rigtige målgruppe, fordi det er muligt løbende at justere og optimere aktiviteterne, så målgruppen og resultatet nås. En digital strategi bidrager til, at målrette virksomhedens online tilstedeværelse, øge synligheden og generere flere leads, hvilket vil øge værdien på bundlinjen.

Bestil uforpligtende tilbud

Optimering og forbedring

Med afsæt i vores analyse har I det perfekte udgangspunkt for målrettet at optimere både jeres hjemmeside, webshop og online markedsføring. Vores anbefalinger fokuserer på forbedringer inden for hvordan kundeoplevelser og øget salg kan optimeres.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Optimering
og forbedring

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?