Få hjælp til at spore og analysere dataen på din hjemmeside

Vi kan hjælpe jer med at opsætte sporing på jeres hjemmeside og webshop samt en efterfølgende analyse af resultaterne af sporingen.

Gennem sporing og analyse kan vi få indsigt i, hvilke aktuelle onlineaktiviteter vi vil anbefale, for at I får det optimale ud af jeres hjemmeside og online markedsføring. Alt data er baseret ud fra Google Analytics, og vi vil løbende sparre med jer omkring, hvordan dataen kan omdannes til relevante og optimerende tiltag.

Med vores analyse i hånden kan I udnytte al den viden, der er oparbejdet og lagret omkring interaktionen med jeres hjemmeside og webshop. Med denne viden er det muligt at realisere usete potentialer og I får mulighed for at få svar, der kan omsættes til værdi.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82
Der sker rigtig meget i Køge Kommune. Og i forbindelse med etablering højhastighedsbanen fra København til Ringsted kommer der en ny Station i Køge Nord. Og en ny bydel skal etableres. Vi kontaktede Simple Solution for udvikling af www.koegenord.com. På meget kort tid, havde de ikke alene lavet rammerne for hjemmesiden. Den var også i luften. Hurtig og kompetent service!
Vi kontaktede Simple Solution for udvikling af www.koegenord.com. På meget kort tid, havde de ikke alene lavet rammerne for hjemmesiden. Den var også i luften. Hurtig og kompetent service!
Henrik HolmerProjektleder Køge Nord

Vi fortolker jeres data så I kan bruge det i virkeligheden

Ud fra fortolkning og analyse af jeres data kan I træffe forretningsstrategiske beslutninger på veldokumenteret information og viden.

Vi ved hvordan man forvandler rå data og tal til handlingsorienteret data. Vi kan give jer det præcise overblik over, hvor jeres trafik kommer fra og vi kan rådgive jer til hvilken indsats, der vil gavne jeres forretning.

Bestil uforpligtende tilbud
Efter flere års samarbejde skuffer de aldrig Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager. Simple Solution er innovative og professionelle. De kan varmt anbefales til andre virksomheder.
Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager.
Steen RasmussenDirektør
Kompetent, hurtigt, imødekommende og fleksibelt. Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Daniel BlumRektor

Optimering og forbedring

Med afsæt i vores analyse har I det perfekte udgangspunkt for målrettet at optimere både jeres hjemmeside, webshop og online markedsføring. Vores anbefalinger fokuserer på forbedringer inden for hvordan kundeoplevelser og øget salg kan optimeres.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82