Et digitalt udviklingshus med fokus på forretningsoptimering

Siden 2009 har vi udviklet værdiskabende digitale koncepter og løsninger til ambitiøse danske og internationale virksomheder. Vi har mange års erfaring med tekniske B2B og B2C løsninger indenfor bl.a. Industri og Detailbranchen.

Med et team bestående af erfarne UI designere og udviklere, kan vi stille det perfekte hold til dit næste udviklingsprojekt.

Alle projekter styres målrettet fra idé til udførelse og vi tilbyder rådgivning og sparring på alle processer.

Vores kernekompetencer ligger indenfor Webdesign og UI, platform og udvikling, e-commerce og digital marketing.

Spild ikke tiden - kontakt os nu    eller ring til os på 70 20 10 82

We change
how customers
interact

Innovative løsninger
til den enkelte virksomhed

Kraftfulde programmeringer kombineret med den bedste teknologi

Vi specialdesigner og udvikler løsninger til både danske og internationale virksomheder. Vi er passionerede digitale nørder, der stræber efter at give vores kunder den bedste digitale platform for, og vi tilbyder både sparring og rådgivning omkring jeres forretnings vision og målsætning.

Vi sikrer os, at alle vores digitale løsninger kan tilpasses i takt med, at din forretning udvikler sig.

Vi arbejder målrettet i nogle udbredte og anerkendte frameworks med PHP som kernesprog. Vi udvikler vores løsninger i bl.a. Laravel og bruger REACT.JS og NODE.JS som spydspids.

Vores samarbejde bygger på analyse, strategi, implementering og evaluering. Vi tilbyder en effektiv proces på alle vores opgaver, som sikrer vores kunder et effektivt forløb.

Klik her for et uforpligtende møde

Vi realiserer dit online potentiale

Det at realisere sit potentiale har en central betydning for skabelsen og udviklingen af Simple Solution. Vi føler et stort ansvar for, at hjælpe vores samarbejdspartnere og kunder til at finde usete potentialer i deres virksomhed og projekt.

Når vi udvikler websites, e-commerce løsninger, apps eller digitale værktøjer er vores primære fokus at skabe maksimal værdi og udløse potentialet.

Vi har i mange år arbejdet med forretnings optimering - dette har vi valgt at tilføje vores løsninger uanset om det er en udviklingsopgave eller om det er et marketingprojekt. Vores tilgang er struktureret og fokuseret omkring SCRUM metodikken, ligeledes sikrer vi den bedste projektledese og rapportering hvér gang.

 

Bestil udforpligtende tilbud

Vi realiserer
dit online potentiale

Our weapons of choice

Vi bruger php til vores udvikling
Vi bruger MySQL til vores udvikling
Vi bruger React til vores udvikling
Vi bruger Node js til vores udvikling
Vi bruger Laravel til vores udvikling
Vi bruger css3 til vores udvikling