MERE END BARE SUPPORT

Vores Hosting & Serviceaftale hjælper jer til at have en tryg, sikker og professionel hjemmeside. Vi vedligeholder alle plugins, moduler og aftaler, så jeres side altid er optimeret, og således forebygger mod uvelkomne gæster. Aftalen sikrer, at jeres kunder og besøgende får en god og professionel oplevelse på jeres side og webshop.

Hosting & Serviceaftalen er vigtig for vores samarbejde, da den garanterer dig ubegrænset kundeservice i form af support og sparring til vedligeholdelse og udvikling af din hjemmeside. Vi supporterer, opretter artikler og menuer samt opdaterer og udskifter tekster og billeder, så din side forbliver relevant og præsentabel.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

MERE END
BARE SUPPORT

HJEMMESIDE
UDEN BESVÆR

HJEMMESIDE UDEN BESVÆR

Hosting & Serviceaftalen er jeres garanti for, at skulle der opstå komplikationer, så har I et hold af eksperter, der står klar til at løse problematikken. Skal I have skiftet et medarbejderbillede, rettet en artikeltekst eller oprettet et menupunkt på hjemmesiden, så er det alt sammen med i Hosting & Serviceaftalen. Er der derimod tale om en større support- eller udviklingsopgave, så vil vi give jer et tilbud på udførsel af opgaven på konsulenttimer.

Bestil uforpligtende tilbud

HVAD INDEHOLDER HOSTING & SERVICEAFTALEN?

Aftalen danner rammen for vores samarbejde og giver jer mulighed for løbende support af jeres hjemmeside og webshop. Hostingaftalen holder jeres hjemmeside sikker og indeholder både webhotel, firewall, back-up og e-mails. Serviceaftalen supporterer hostingaftalen og indeholder en firewall til hjemmesiden. Derudover sikrer serviceaftalen jer løbende support af mindre opgaver, indsættelse af indhold og billeder, samt rådgivning i brugen af Joomla CMS. Med en Hosting & Serviceaftale har I en professionelle samarbejdspartner, der kan supportere og rådgive jer til at få det optimale ud af jeres online tilstedeværelse.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

HVAD INDEHOLDER
HOSTING & SERVICEAFTALEN?

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?