Flot design på alle skærme

Et responsivt design eller en responsiv hjemmeside ændrer sig ud fra hvilken enhed, som besøger hjemmesiden. Det vil sige, at brugeren får en flot og brugbar udgave af din hjemmeside, uanset hvilken enhed eller skærmstørrelsen der bliver brugt.
Flere og flere gør brug af mobile enheder og det er derfor afgørende at have en responsiv hjemmeside, der følger med den udviklende teknologi. Hjemmesidens design på en almindelig computerskærm kan være rigtig flot, men følger designet ikke med skærmstørrelsen risikerer man et stort tab i trafik, som kan resultere i tab på bundlinjen. Med en mobilvenlig hjemmeside kan jeres besøgende få en professionel oplevelse på både store og små skærme.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Vigtigheden i en mobilvenlig hjemmeside

Det er vigtigt, at man er lige synlig på alle platforme, når man skal være tilstede online, da mere og mere foregår på nettet. I april 2015 ændrede Google deres algoritme, som giver mobilvenlige sider en fordel i søgeresultaterne. Der er derfor flere fordele ved at have en responsiv hjemmeside, eksempelvis giver det: bedre brugervenlighed, øget konverteringsrate og mere effektivt SEO arbejde. En mobilvenlig hjemmeside gør det desuden lettere at navigere rundt på jeres hjemmeside, og det er derfor lettere at kontakte jer.

Bestil uforpligtende tilbud
Kompetent, hurtigt, imødekommende og fleksibelt. Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Daniel BlumRektor
Efter flere års samarbejde skuffer de aldrig Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager. Simple Solution er innovative og professionelle. De kan varmt anbefales til andre virksomheder.
Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager.
Steen RasmussenDirektør

Responsivt design til alle typer hjemmesider

Har I en webshop vil I klart kunne mærke forskellen i at have en mobilvenlig hjemmeside, da mobiltrafik er stigende, fordi flere og flere shopper fra deres mobile enheder. Selvom du ikke har en webshop, kan du vinde meget på at have en responsiv hjemmeside, da det øger brugervenligheden så dine potentielle kunder får et godt indtryk af din forretning.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82