Gode designs skaber gode resultater

Med en cms hjemmeside i et open source system får I et system, der er brugervenligt og gør det let for jer at ændre, redigere og oprette nyt indhold. Simple Solution opbygger og designer hjemmesider, der er tilpasset hver enkel kundes behov og ønsker.
Vi designer, udvikler og implementerer din cms hjemmeside. Gode designs gør det lettere at skabe gode resultater og vores grafiske designere er eksperter i at udvikle hjemmesider, der giver gode indtryk til jeres kunder og besøgende.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82
Efter flere års samarbejde skuffer de aldrig Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager. Simple Solution er innovative og professionelle. De kan varmt anbefales til andre virksomheder.
Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager.
Steen RasmussenDirektør

Brugervenlige CMS Hjemmeside

Der er mange muligheder med en CMS hjemmeside. Vores udviklere er specialister i at opbygge og kode alle vores webdesigns så alt virker optimalt, og vi kan desuden specialopbygge jeres CMS hjemmeside, så de får det udtryk og den designlinje, som I ønsker jer. Alle vores løsninger og designs er udviklet for at sikre, at brugerne af hjemmesiden enkelt kan finde de informationer, de søger efter.

Bestil uforpligtende tilbud
Kompetent, hurtigt, imødekommende og fleksibelt. Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Daniel BlumRektor

I ejer selv jeres CMS hjemmeside

Vi bruger Joomla, som er et open source systsem, hvilket betyder, at systemet ikke kræver en særlig licens. Derfor er en CMS hjemmeside ikke bundet af licenser eller firmaer – I ejer altså selv jeres hjemmeside. Det er muligt løbende at udvikle specialkomponenter til systemet og fordi det er open source, kan vi udvikle produkter af meget høj kvalitet.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82