Kraftfulde IT systemer og applikationer

Vi designer og digitaliserer systemer, der kan optimere vores kunders forretning. Digital Solutions er navnet på den hurtigst voksende afdeling i Simple Solution. Vi har bred erfaring med udvikling af digitale interfaces, programmeringer, udviklingsprojekter og apps.

Én af de vigtigste dele i en udviklingsfase er gennemtestning og evaluering. Vi arbejder struktureret og kvalitetstjekker systemerne og funktionaliteten grundigt inden lancering. Digitalisering har stor betydning for virksomheder, da det kan lette både arbejdsgange, administration og generere målbar data på konkrete projekter. Der er store gevinster ved at investere i digitalisering, da det kan give besparelser og øget konkurrenceevne.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82

Custom made interfaces

Alle vores systemer og løsninger er specialbygget og udviklet til hver enkelt virksomhed. Sammen med kunden afdækker vi behovet for indsatsen og udvikler på baggrund af dette en kravspecifikation for projektet. Når den er på plads går vi igang med at udvikle digitaliseringen af det nye projekt. Vi er træfsikre når det kommer til lancering af systemer, der kræver høj volumen og store mængder af data.

Bestil uforpligtende tilbud
Efter flere års samarbejde skuffer de aldrig Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager. Simple Solution er innovative og professionelle. De kan varmt anbefales til andre virksomheder.
Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde siden 2012. Vi har fået en ny hjemmeside redesignet i sommeren 2015 og er glade for den rådgivning vi modtager.
Steen RasmussenDirektør
Kompetent, hurtigt, imødekommende og fleksibelt. Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Vi valgte at samarbejde med Simple Solution, hvilket vi har været meget glade for. Kontakten til firmaet har været helt perfekt, og de har hurtigt hjulpet os godt videre.
Daniel BlumRektor

Erfaring med digitalisering

Vi har været arkitekter bag digitaliseringsprojekter til bl.a. offentlige institutioner og skoler samt store danske virksomheder. Vi designer og udvikler banebrydende løsninger og har eksempelvis udviklet hele bestillingssystemet til Hvidovre Hospital ifb. med "screening for livmoderhalskræft". Løsningen indeholdt website, app, QR system samt onlinebestilling. Vi er erfarne, struktureret og initiativrige i vores tilgang til alle vores projekter.

Bestil uforpligtende tilbud eller ring til os på 70 20 10 82