Din samarbejdspartner
Fra start til slut

Vi specialdesigner og udvikler løsninger og koncepter til både danske og internationale virksomheder. Vi er passionerede konsulenter, der stræber efter at give vores kunder den bedste digitale platform for deres virksomheds brand, og vi tilbyder både sparring og rådgivning omkring jeres forretnings målsætning.

Vi sikrer os at alle vores digitale løsninger kan tilpasses i takt med at din forretning udvikler sig.

 

Spild ikke tiden - kontakt os nu    eller ring til os på 70 20 10 82

Hardcore
Joomla Websites

Over +1200
Løsninger

Rådgivning & Projektledelse

Om enten I står med en færdig plan og blot mangler nogen til at føre den ud i livet, eller står med en idé og har brug for rådgivning og sparring, så er vi med jer på projektet fra start til slut.

Denne fase består typisk af møder omkring designlinje, ønskede funktioner og tanker hertil.

Derudover vil der være en udspecificering af kravspecifikationer, tidslinjer og strategi for projektet.

 

Klik her for et uforpligtende møde

Webdesign & UX

Hjemmeside design har stor betydning for jeres virksomheds profil og professionalisme. Hjemmesiden er ofte kundens første kontakt med jeres brand, produkter og ydelser og det er derfor vigtigt, at have et flot og brugervenligt hjemmeside design, for at sikre et godt førstehåndsindtryk.

Vi har altid fokus på brugervenlighed og designer kun hjemmesideløsninger, der passer til jeres behov og økonomi. Når vi designer en hjemmeside tager vi altid udgangspunkt i jeres målgruppe og deres behov, jeres type af virksomhed og jeres behov for og krav til en hjemmeside. Alt dette tages der højde for, for at kunne udvikle et design, der skaber værdi for jeres virksomhed.

 

Få en smagsprøve på vores design - kontakt os

Disruptive
Innovation

We still make
Great shit..

Platform & Udvikling

Med udgangspunkt i en platform, skabt igennem mange års arbejde og erfaring, er vi allerede godt på vej med lanceringen af jeres nye løsning.

Ingen projekter passer ned i én skabelon. Derfor har vi et stærkt team af udviklere der er klar til at gå i dybden med jeres ønsker til special udvikling.

Med stor erfaring indenfor en lang række frameworks og systemer, tilbyder vi også både integrationer til eksisterende CRM, PIM eller ERP systemer, samt forskellige salgs- og marketingsystemer.

 

Klik her for en teknisk dialog

Analyse & Optimering

Vores tilgang til digitale projekter, uanset om det er nye eller eksisterende, baseres ud fra data og insight. Vi analyserer og vurdere potentialer og sikrer den bedste forretningsoptimering for vores kunder. Vores know-how er bærende i vores arbejde med vores kunder, og dette skaber et fantastisk resultat.

Vores rapporteringsværktøjer er ligeledes et vigtigt værktøj, for at sikre vores kunders bedst mulige forståelse og indsigt i deres eget data.

 

Klik her for en teknisk dialog

Fra idé
Til virkelighed

Digitale
Arkitekter

Tryghed er Nøglen

Tværfagligt samarbejde er opskriften på nytænkende digitale designoplevelser, og i kommunikationen mellem vores konsulenter, grafiske webdesignere og programmører opstår der ofte nye ideer og nytænkende spændende løsninger.

Kontakt os og hør mere omkring hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med en ny online løsning.

Smid en besked her   eller ring til os på 70 20 10 82

Digital Marketing

Når ambitionerne skal realiseres på det digitale marked, og grænserne skal flyttes. Vi har et dedikeret team som arbejder med løsninger og koncepter indenfor search engine marketing og områder af marketing automation.

Vi håndterer analysen, strategien og den efterfølgende eksekvering og rapportering.

 

Klik her for en teknisk dialog

Increasing
Customer value

Culture eats strategy
for breakfast

Mike Valencia

CEO and Founder

 

Vil du vide mere om os?

Our weapons of choice

Vi bruger php til vores udvikling
Vi bruger MySQL til vores udvikling
Vi bruger React til vores udvikling
Vi bruger Node js til vores udvikling
Vi bruger Laravel til vores udvikling
Vi bruger css3 til vores udvikling